پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

۸۵ هزار خانه در لس‌آنجلس در تاریکی فرو رفت

۸۵ هزار خانه در لس‌آنجلس در تاریکی فرو رفت در پی بارش شدید باران و برف و کاهش دمای هوا در لس آنجلس آمریکا برق بیش از ۸۰ هزار واحد مسکونی و تجاری قطع شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، در پی بارش شدید باران و برف و افت چشمگیر دمای هوا در شهر لس آنجلس در کالیفرنیای آمریکا، برق حدود 85 هزار واحد مسکونی و تجاری قطع شد.

 

این در حالی است که این طوفان سهمگین به سمت دیگر بخش‌های کالیفرنیا همچنان پیش می رود و ارتفاع برف در بسیاری مناطق در حال افزایش است و باران بی وقفه همچنان می بارد.

 

اداره حمل و نقل کالیفرنیا اعلام کرد بزرگترین بزرگراه منتهی به شمال لس آنجلس بر اثر بارش برف مسدود شده و برخی آزادراه‌های جنوبی در داخل و اطراف این شهر بر اثر وقوع سیل مهیب بسته شده است.

 

براساس این گزارش، در سان فرانسیسکو در شمال کالیفرنیا نیز انتظار کاهش شدید دمای هوا وجود دارد و اداره هواشناسی ملی به ساکنان ساکرامنتو هشدار داده تا به دلیل آغاز مجدد بارش برف و باران، تا روز چهارشنبه، از انجام هرگونه سفر خودداری کنند.

 

همچنین پیش بینی می‌شود طوفان درساعات پایانی امروز(یک شنبه) شدت گرفته و باد با سرعت 80 کیلومتر در ساعت در ساکرامنتو و 90 کیلومتر در ساعت در نزدیکی نوادا شروع به وزیدن کند. پارک ملی یوسمیت نیز به علت شرایط سخت آب و هوایی و سرمای شدید تا روز چهارشنبه بسته شده است.

 

از ابتدای سال جاری میلادی و همزمان با تعطیلات سال نو، بسیاری از ایالت‌ها و شهرهای آمریکا درگیر طوفان‌های مهیب زمستانی شده و همین امر باعث لغو هزاران پرواز و سرگردانی مسافران در ایام کریسمس شد.

 

شبکه ای‌بی‌سی‌نیوز پیشتر گزارش داده بود درحالی که احتمال بدتر شدن آب‌وهوا در مناطق مختلف آمریکا وجود دارد، بیش از 40 میلیون آمریکایی در خطر رویارویی با طوفان‌های خطرناک هستند.

 

این طوفان‌های سهمگین زمستانی باعث مرگ دهها نفر نیز شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار